Familie-ensembles welkom!


In veel families word de traditie om een instrument te bespelen van generatie tot generatie doorgegeven, maar vaak blijft er in het dagelijks leven te weinig tijd om ook samen met elkaar muziek te maken. Het Kamermuziek Atelier Delft wil het samen musiceren in families stimuleren en stelt een gezamenlijke deelname van (groot)ouders (of tantes, onkels etc.) met hun kinderen op prijs.

Het spelniveau zou vooral bij de deelname van jongere kinderen die hun instrument nog niet al te lang spelen ver uit elkaar kunnen lopen. De Stichting Kamermuziek Ateliers Nederland geeft graag advies over geschikt repertoire. De docenten zullen ervoor zorgen dat de kamermuzieklessen zowel voor de volwassenen als kinderen interessant zijn en dat de ensembles zich optimaal op de slotpresentatie voor kunnen bereiden. Kleine familie-ensembles (bijvoorbeeld een duo van vader en zoon) kunnen we desgewenst ook in een groter ensemble samenvoegen. 
 
Voor de deelname van kinderen geldt een sterk gereduceerde tarief. Als families de reguliere deelnemersbijdragen echter niet kunnen betalen kunnen zij contact opnemen met Stichting Kamermuziek Ateliers Nederland om een familiekorting aan te vragen.

Image may contain: 2 people, people sitting and indoor