aangepast cursuspakket voor kinderen en

Kennismakinglessen 2018:


Cursuspakket Kinderen:


Het Kamermuziek Atelier Delft richt zich aan alle leeftijdsgroepen en zowel beginners als gevorderden zijn welkom. Juist de mix van generaties en mensen met verschillende achtergronden maakt het Kamermuziek Atelier Delft bijzonder. 

   

Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar bieden we een aangepast programma. De kinderen krijgen iedere dag een les met hun ensemble, bezoeken het familieconcert en een jong talentconcert van het Delft Chamber Music Festival en treden zelf op in het slotconcert in de Oud-Katholieke Kerk (5 augustus).
De jongste kinderen worden ook tijdens enke repetities gecoacht. Naast de lessen en repetities mogen de kinderen mee met de "muzikale boottocht" en kunnen tussendoor straatmuziek maken. Ook zullen er extra concerten / workshops aangeboden worden (tema wordt later bekend gemaakt), aan die de kinderen samen met de oudere cursisten deel kunnen nemen. )
Dit bieden we voor een bijzonder scherpe prijs van 140,- (De lunches zijn inbegrepen)
De kinderen kunnen zich als ensemble opgeven (vanaf trio)
Het inschrijformulier is via deze link te downloaden.

Kennismakinglessen:


Voor kinderen voor die het deelnemen aan alle activiteiten nog een stap te ver is bieden we de mogelijkheid om een "prikles" (kennismakingsles kamermuziek) bij een van de docenten van het Kamermuziek Atelier te volgen en een dag van de festivalsfeer te proeven. De kinderen kunnen zich in kleine ensembles (vanaf duo) opgeven. Kinderen die geen medespelers hebben worden indien mogelijk in kleine ensembles ingedeeld en/of spelen samen met de docenten. 

Het  "kennsimakingspakketje" omvat ook een lunchconcert door jong talent van het Delft Chamber Music Festival.

 

Voor het "muzikale kennismakingspakketje" wordt een bedrag van 20 Eur p.p. gerekend.

 


Aanmelding via met de volgende informatie:

naam:

leeftijd:

instrument:

muzikale voorkennis:

adres:

telefoonnummer:

mailadres:


(Als het in verband met de vakantieplanning niet mogelijk is om de kennismakingles tijdens het Kamermuziek Atelier Delft te plannen, kunnen de lessen ook voorafgaand aan het Kamermuziek Atelier Delft gegeven worden. Neem hierover contact op via )