CONSERVATORIUM-ENSEMBLES

conservatoriumensemble 2018 met studenten uit London, Manchester en Den Haag

Als je een vast ensemble hebt kun je het door de deelname aan het Kamermuziek Atelier Delft (KAD) een behoorlijke "boost" geven.
Gedurende 5 dagen werk je met 2 of meer docenten intensief aan je eigen repertoire. Daarnaast neem je deel aan workshops en kun je optreden tijdens het slotconcert en eventueel een ander (tryout)-concert.

Ook kun je je individueel opgeven. Stichting Kamermuziek Ateliers Nederland zal proberen om je in contact te brengen met andere conservatoriumstudenten die met je matchen. Er zijn in het verleden veel nieuwe ensembles gevormd. 

Als je interesse hebt kun je ook eerste pedagogische opdoen en jonge kinder-ensembles tijdens hun repetities coachen. Bij interesse neem tijdig contact op met de SKAN.

Verblijf: Voor studenten die niet uit Den Haag of omgeving komen probeert de SKAN gastfamilies te zoeken. Dit zal in verband met de Covid-19-pandemie wellicht minder goed kunnen lukken dan in de afgelopen jaren. Er zijn wel een aantal locaties in de buurt te vinden (camping en vakantiehuizen), die niet al te duur en coronaaproof zijn. We adviseren graag hierin.)

Kosten: - Deelname kost: € 250,- 
             

Bij vragen:
neem contact op met Stichting kamermuziek Ateliers Nederland:
e:   t:0031-647804890