Locaties:

Sinds jaren vindt het Kamermuziek Atelier Delft op diverse locaties in de historische centrum van Delft plaats met als hoofdlocatie het Prinsenkwartier op het Sint Agathaplein. 

Voor de aanstaande editie is er eenmalig voor gekozen om het project in een aan Delft aangrenzend natuurgebied plaats te laten vinden om er rekening met de Covid-19-pandemie en de daardoor nodige aanpassingen rekening te kunnen houden:

In 2021 zal de hoofdlocatie het Buitengoed De Uylenburg en het Stiltegoed (allebij gemeente Delfgauw) zijn. Aanvullend zullen er ook een aantal (goed ventilleerbare) repetitieruimtes in het Delftse centrum ter beschikking staan en zullen naar mogelijkheid ook diverse activiteiten (muzikale boottocht, pleinconcerten, straatmuziek) in het centrum van Delft plaats vinden.


Hoofdlocatie is het "Prinsenkwartier" (Sint Agataplein 4): hier bevindt zich het cursusburo, hier word gerepeteerd, wordt er samen geluncht en kunt u tussen de masterclasses en concerten in het bijbehorende café (Café Barbaar) een kopje koffie genieten

overige les- en repetitielocaties:
Oud-Katholieke Kerk (tevens slotconcertlocatie), Synagoge, Museum Tetar van Elven, Muziekschool Rootz, Rietveld Theater, Flora Theater, De Witte Roos,  Motiv Delft, Huis Kinesis, architectenbureau Jeanne Dekkers, Muziekstudio Delft, woonhuis op de Oude Delft, woonhuis op de Kolk, woonhuis op de Koornmarkt, Audiohuis
concertlocatie: Museum het Prinsenhof; Van de Mandele-zaal, Oude Kerk, Oud-Katholieke Kerk

Alle locaties bevinden zich op enkele minuten loopafstand. Deelnemers en bezoekers kunnen aan de balie van ons cursusburo een plattegrond verkrijgen.

hoodlokatie: het Prinsenkwartier


 

lunchlokatie: Cafe Barbaar


locatie slotconcert (en lessen): Oud-Katholieke Kerk Delft    

 


concertlocatie DCMF: Museum het Prinsenhof                    

                                                                     


overige les- en repetitielocatie:Museum Paul Tetar van Elven en Synagoge

Flora Theater en Rootz Muziekschool
MoTiv en Huis Kinesis


Ruimte Remmelink en Boekenwinkel De Omslag 

    
 borrellokatie: Cafe De Klok