Familie-ensembles welkom!


In veel families word de traditie om een instrument te bespelen van generatie tot generatie doorgegeven, maar vaak blijft er in het dagelijks leven te weinig tijd om ook samen met elkaar muziek te maken. Het Kamermuziek Atelier Delft wil het samen musiceren in families stimuleren en stelt een gezamenlijke deelname van (groot)ouders (of tantes, ooms) met hun (klein)kinderen op prijs. Dit kan door een gemeenschappelijke deelname in één ensemble of door deelname in één volwassenen en één jongeren ensemble


De SKAN ondersteund familie-ensembles door hun bij de repertoirekeuze te helpen en voorafgaand aan de cursus gratis een voorbereidende les aan te bieden.

Bij deelname in twee verschillende ensembles zal de SKAN de planning voor deze twee ensembles zo stroomlijnen dat bijvoorbeeld samen geluncht kan worden of ouders de lessen van de kinderen bij kunnen wonen.

Voor de deelname van kinderen/jongeren geldt sowieso een sterk gereduceerd tarief. Als families moeilijkheden hebben om de reguliere deelnemersbijdragen te betalen kunnen zij contact met de SKAN opnemen om een familiekorting aan te vragen. familieensemble tijdens het slotconcet (2018) en familieensemble met docent Arno van der Vuurst (2018)