aangepast cursuspakket voor kinderen en

Kennismakinglessen 2022:


Cursuspakket voor Kinderen:


Kinderen 6 t/m 12 jaar: 

Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar bieden we een aangepast programma. De kinderen krijgen elke dag een lange of twee kortere les(sen) met hun ensemble, bezoeken zij een kinderconcert/middagconcert van het Delft Chamber Music Festival en treden zelf op in het slotconcert van het Kamermuziek Atelier (31 juli). De jongste kinderen worden ook tijdens enkele repetities gecoacht. Naast de lessen en repetities mogen de kinderen mee met de "muzikale boottocht",  ze kunnen aan de workshop  "Moravische liederen" met Pavel Fischer deelnemen en er is de mogelijkheid om tussendoor straatmuziek te maken. 

Het Kamermuziek Atelier Delft richt zich aan alle leeftijdsgroepen en zowel beginners als gevorderden zijn welkom. Juist de mix van generaties en mensen met verschillende achtergronden maakt het Kamermuziek Atelier Delft bijzonder en voor de kinderen is het heel stimulerend en motiverend dat er ook jongeren/ studenten en volwassenen aan dezelfde cursus deelnemen.

Voor kinderen voor wie de deelname aan de hele cursus nog een stap te ver is bieden we kennismakingslessen kamermuziek aan.


   

   straatmuziek                                                                        les met celliste Genevieve Verhage


Het cursuspakket voor kinderen t/m 12 jaar bieden we voor een bijzonder scherpe prijs van € 200,- (lunches zijn inbegrepen).
De kinderen kunnen zich als ensemble opgeven (vanaf trio). Voor individuele aanmeldingen geldt: De organisatie zal proberen om passende medespelers met elkaar in contact te brengen. Neem tijdig contact op met de organisatie , dan is de kans groter dat het lukt om een ensemble te vormen.
Het inschrijfformulier is via deze link te downloaden.


Kinderen / Jongeren vf. 13 jaar

Deelnemers van 13 t/m 18 jaar nemen in principe deel aan het "gewone" cursusprogramma. (zie dagschema)
Omdat de avondconcerten die in het cursusprogramma zitten voor veel kinderen aan de late kant zijn, gaan we wel in overleg met de ouders een aantal alternatieve ochtend- of middagconcerten aanbieden die de kinderen kunnen bezoeken. De deelname wordt voor kinderen uit deze leeftijdscategorie voor een grote deel gesubsidieerd. Het deelnemersgeld bedraagt € 250,-.