AMATEURMUSICI:


ensemble tijdens de muzikale boottocht /  blazersensemble werkt met Pauline OostenrijkAls amateur-musicus kunt u met uw eigen ensemble aan het Kamermuziek Atelier Delft deelnemen. Als u nog geen medespelers of (volledig) ensemble hebt kunt u ook individueel inschrijven. De SKAN gaat dan voor u op zoek naar passende collega's. Neemt U wel (tijdig) contact op met de organisatie. Het vormen van ensembles vergt tijd. 

Strijkers, pianisten, blazers en zangers van alle leeftijden en spelniveaus zijn welkom. 

Elk ensemble kiest 1 compositie (of meerdere korte stukken). Ad hoc ensembles en jonge deelnemers/deelnemers zonder veel kamermuziekervaring worden in hun repertoirekeuze begeleidt. In de lessen en repetities concentreerd zich elk ensembles uiteindelijk op 1 of 2 delen / korte stukken om deze uiteindelijk in het slotconcert en eventueel andere optredens voor publiek uit te voeren. Elk ensemble wordt door minimaal 2 verschillende docenten gecoacht. Meer informatie over het uitgebreide dagrooster en de mogelkijkheid om concerten en repetities van het Delft Chamber Music Festival te bezoeken vindt u hier. voor het dagschema en hier voor impressies van de afgelopen edities.

U kunt zich gedurende vijf dagen volop onderdompelen in de wereld van de kamermuziek en u kunt ander mensen blij maken met 


Hier vindt u meer informatie over de deelname van kinderen en deelname van families.


                                                                                                   


Nog geen ensemble of op zoek naar aanvullende medespelers?

Als u graag mee zou willen doen maar (nog) geen ensemble heeft of als u voor uw ensemble nog op zoek bent naar aanvullende medespelers:            

Flexibiliteit:

Als u op één of twee dagen voor een deel moet werken of als u andere verplichtingen hebt kunnen we proberen om het lesrooster voor uw ensemble aan te passen. Dit lukt echter alleen als u op tijd contact met de organisatie opneemt. Ook kunnen we als uitzondering (bijvoorbeeld voor ouders met jonge kinderen) de avondconcerten vervangen door middagconcerten. Kortom, we proberen om een rooster op maat te maken.


Genevieve Verhage en leerling na afloop v.d. lesVerblijf en eten:

Als uw woonplaats te ver weg is om elke dag naar Delft te reizen zijn er een veeltal mogelijkheden. We kunnen u een lijst sturen met B&B, vakantieappartementen en hotels.

Bij Hotel Leeuwenbrug komt u als deelnemer van het KAD in aanmerking voor een korting van 10%.


De lunches en koffie/thee zijn bij de deelname aan het KAD inbegrepen. We zitten bij mooi weer op het terras van Cafe Barbaar, een mooie en gezellige plek waar je makkelijk in contact komt met de overige deelnemers en docenten.

Voor de avondeten regelen we voor elke dag een voordelig groepsarrangement (steeds in een ander restaurant) waarvoor u zich kunt opgeven. 


Familie-ensembles:

Heeft u kinderen of kleinkinderen die ook muziek maken? Overweegt u dan ook eens om met hun samen deel te nemen.

Kijk hier voor meer informatie over familieensembles.
strijkersensemble tijdens slotconcert in de Oud-katholieke Kerk Delft - lunchlocatie Cafe Barbaar/St.Agathaplein...en wie wil, gaat 's avonds in de kroeg door met muziek maken.....