DEELNAME VAN KINDEREN/Jongeren:

Het Kamermuziek Atelier Delft richt zich aan alle leeftijdsgroepen (vanaf 6 jaar). Of beginner, gevorderd of jong talent - iedereen is welkom! Juist de mix van generaties en mensen met verschillende achtergronden maakt het Kamermuziek Atelier Delft bijzonder. Voor de jongere deelnemers is het heel stimulerend en motiverend dat er ook studenten en volwassenen aan dezelfde cursus deelnemen.


Kinderen en jongeren die aan de hele cursus deel willen nemen kunnen zich als ensemble of individueel opgeven. Individuele deelnemers worden in passende ensembles ingedeelt en de organisatie helpt (in afspraak met hun reguliere vakdocenten en de jeugdorkesten waarin zij spelen) om geschikt repertoire te vinden. De kinderen krijgen elke dag één lange of twee kortere les(sen) met hun ensemble, bezoeken  één kinder- of middagconcert van het Delft Chamber Music Festival en treden zelf op in het slotconcert van het Kamermuziek Atelier (30 juli). De jongste kinderen worden ook tijdens enkele repetities gecoacht. Naast de lessen en repetities beleven de kinderen een "muzikale boottocht",  ze nemen aan de workshop  "Moravische liederen" en "Schotse Fiddle Music" deel en maken straatmuziek. Aanvullende repetities kunnen zelf ingepland worden.

De planning voor de jongere ensembles wordt in afspraak met hun ouders gemaakt. Als het de voorkeur heeft om er soms maar halve dagen aanwezig te zijn is dit bijvoorbeeld ook mogelijk. 

Voor kinderen voor wie de deelname aan de hele cursus nog een stap te ver is bieden we kennismakingslessen kamermuziek aan.
   

   straatmuziek                                                                        les met celliste Genevieve Verhage

KOSTEN EN AANMEDLING:

De deelname voor kinderen t/m 12 jaar kost € 210,- jongeren van 13 t/m  18 jaar betalen € 240 (lunches en drankjes t.w.v. € 70 zijn inbegrepen). Voor deelnemers die zich t/m 30 april opgeven is er een vroegboekkorting van € 10. 
Voor individuele aanmeldingen geldt: De organisatie zal proberen om passende medespelers met elkaar in contact te brengen. Neem tijdig contact op met de organisatie , dan is de kans groter dat het lukt om een ensemble te vormen.
Het inschrijfformulier is via deze link te downloaden.